L’Associació de Veïns de la Bauma (Castellbell i el Vilar) obre nova etapa amb una junta renovada.


Text i Foto : Pere SànchezIMG_3493

El passat dissabte 10 de desembre, es va celebrar a la Bauma (Castellbell i el Vilar) l’assemblea de socis de l’Associació de Veïns del Barri, per tal de començar una nova etapa amb una “renovada junta” que presidirà a partir d’ara, la baumenca Maria Josep SanJuan.

Es va decidir que les decisions serien preses assambleàriament, per tant la Junta és la que ha de donar la cara pel barri, però les coses s’han de fer en comú i és per aquest motiu, que tenim els col·laboradors com el senyor Joan Valls, l’historiador local, que va tenir el detall de fer un escrit que es publicarà tant al «Castellvilarenc» com a la revista «El Brogit», per tal de comunicar a tots els seus lectors que a La Bauma “segueixin al peu del canó”.

Aquest és l’escrit realitzat per l’historiador, en Joan Valls i Pueyo.

comunicat-nova-junta-desembre-2016

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s