El vestíbul de Sant Joan de Déu (Manresa) acull dimecres l’actuació de Canals&Ribot


Text: Althaia/ Foto Promocional Canals&Ribot

canals_ribot.png

  • Aquest dimarts actuarà la Coral d’Althaia i una representació d’Esclat Gospel Singers i dimecres el grup Canals&Ribot

 

Amb motiu de les festes de Nadal, la Fundació Althaia dóna vida al vestíbul de consultes externes de l’hospital Sant Joan de Déu (planta -1) com a espai musical. Aquest dimecres, 21 de desembre, a les 12 del migdia, el grup Canals&Ribot oferirà una actuació musical, oberta a tothom, però adreçada especialment als usuaris del centre. Es tracta d’una col·laboració desinteressada amb l’objectiu de contribuir a què totes aquelles persones que tenen problemes de salut puguin gaudir d’un Nadal més càlid.

 

A més, la Coral d’Althaia oferirà, com és habitual, un concert de nadales al mateix espai. Serà aquest dimarts, 20 de desembre, a la 1 del migdia. Com a novetat, l’acte comptarà amb la participació, també desinteressada, d’una representació dels Esclat Gospel Singers, que oferiran una actuació després de la cantada de la Coral.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.