El vestíbul de Sant Joan de Déu (Manresa) acull dimecres l’actuació de Canals&Ribot

Text: Althaia/ Foto Promocional Canals&Ribot

canals_ribot.png

  • Aquest dimarts actuarà la Coral d’Althaia i una representació d’Esclat Gospel Singers i dimecres el grup Canals&Ribot

 

Amb motiu de les festes de Nadal, la Fundació Althaia dóna vida al vestíbul de consultes externes de l’hospital Sant Joan de Déu (planta -1) com a espai musical. Aquest dimecres, 21 de desembre, a les 12 del migdia, el grup Canals&Ribot oferirà una actuació musical, oberta a tothom, però adreçada especialment als usuaris del centre. Es tracta d’una col·laboració desinteressada amb l’objectiu de contribuir a què totes aquelles persones que tenen problemes de salut puguin gaudir d’un Nadal més càlid.

 

A més, la Coral d’Althaia oferirà, com és habitual, un concert de nadales al mateix espai. Serà aquest dimarts, 20 de desembre, a la 1 del migdia. Com a novetat, l’acte comptarà amb la participació, també desinteressada, d’una representació dels Esclat Gospel Singers, que oferiran una actuació després de la cantada de la Coral.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada