Èxit a la primera fira de nadal solidària per la marató de Tv3 2016

Text i Fotos Coordinadora d’entitats per la Marató

fira-nadal

Divendres 23 de desembre. A la plaça Barcelona, vam poder gaudir de la primera ”Fira de Nadal“ solidària. Organitzada conjuntament per l’Ajuntament i la Coordinadora d’Entitats per a la Marató de TV3 de Castellbell i el Vilar

Es van instal·lar parades de bijuteria i regals,   de llibres de segona mà, artesania i de ninots de joguina. Els més petits,  i no tan petits, van gaudir i molt  enfilant-se a l’inflable instal·lat a la plaça. Per als més llaminers hi havia xocolata desfeta i melindros. Van tancar la  jornada la rifa de la llumineta solidària.

fira-nadal-2

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada