Arrenca una setmana d’activitats infantils a Castellbell i el Vilar.

Text i Fotos: Pere Sánchez

inflables_1

 

Aquest dimarts 27 de desembre, ha arrencat una setmana plena d’activitats infantils amb el “Zitzi Park” .

Les activitats d’aquest dimarts” Zitzi-aventura’t”, es tractava d’una jornada matinal amb inflables que s’han instal·lat al carrer Camí del Puíg, a més a la plaça del Rei, hi havia un petit circuit de karts amb pedalsInflables_3.jpg

Les activitats continuaran tota la setmana amb activitats on els menuts podran fer de petits pagesos, petits cuiners i fins i tot dissabte, rebran la visita del patge reial que recollirà les cartes dels nens i nenes de Castellbell que aniran adreçats als tres Reis d’Orient.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada