EDITORIAL: Deu ni do quin any ens espera


Text Pere Sánchez

Fa poques hores que portem del nou any 2017, i el camí és llarg, poden passar moltes coses tant al nostre poble, a Catalunya com a la resta del món, per tant un any amb més interrogants que preguntes.

Al nostre poble, la política municipal seguirà igual quan ja fa un any i mig de l’actual mandat, poques coses hem vist però també cal solucionar alguns temes pendents.

D’entrada es pot dir que aquest any veurem obres, i de gran importància que feia molt temps que no es veien, la que ja tenim a tocar serà l’inici a primers d’any de la reforma de les piscines municipals,molt esperades per la ciutadania, ja que aquestes instal·lacions municipals han quedat antiquades tret dels vestidors que van ser renovats el 2014.

I tot sembla indicar que no serà pas la única, de moment no es coneixen quant s’adjudicaran les obres de la nova sala de plens , com tampoc les de la teulada de l’Ajuntament i la de la Sala petita del Casino Borràs, per tant tenim uns interrogants que caldrà veure com es resolen al llarg de l’any.

Suposo que l’Ajuntament ja ha fet la carta als reis, i hauran demanat moltes coses, sobretot perquè enguany tindrem dos aniversaris molt especials, per començar aquest mateix dijous es compliran 90 anys de la cavalcada de reis documentada i cap l’octubre els 125 anys de la sortida del primer tren de l’antic cremallera des del nostre poble.

De moment l’any comença així

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s