Les seqüeles de la festa de cap d’any a Castellbell i el Vilar


 

botellon_1Ja han passat dos dies des que la matinada de diumenge, amb l’estrena del nou any 2017, aquest matí a la plaça Valentí Puig de Castellbell i el Vilar, encara hi havia les seqüeles de la festa de cap d’any que es va fer al Casino Borràs.

Ampolles de begudes alcohòliques, de refresc i alguns vasos, són la imatge del reflex de la festa que es va fer, si bé no és el primer cop que passa, en ocasió de la festa Major de l’agost de l’any passat, en què es va fer el disco jove, l’endemà també hi havia ampolles.

Cada vegada hi ha més joves menors d’edat que s’inicien a la «Festa alcohòlica o també Botellon»

Segons un estudi sanitari recentment publicat, cada vegada són els joves entre 13 i els 14 anys que s’inicien a aquesta pràctica anomenada «festa alcohòlica», de fet el govern de Mariano Rajoy ja vol aplicar una normativa per tal que els pares dels menors implicats, siguin sancionats, doncs les autoritats sanitàries estan més preocupades per l’auge de joves a aquest fenomen que existeix fa anys.

A Catalunya, el Govern de la Generalitat de moment no contempla aquesta mesura, ja que és difícil controlar, ja que vulneraria la privacitat dels joves. Però això si, aposten per reeducar al jovent per tal que en siguin conscients del perill que tot això representa per la seva salut.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.