L’any comença igual que l’anterior: noves bretolades, aquest cop a la zona esportiva municipal del Castellbell i el Vilar


Text : Pere Sánchez/Fotos Aj Castellbell

incivisme_2017_1
Portem quatre dies des que va arribar el nou any 2017, i res ha canviat a Castellbell i el Vilar quant a incivisme, aquest cop per unes greus destrosses que s’han produït a la zona esportiva municipal.

Un taula de marbre el van destrossar amb una pedra de grans dimensions a una de les parts, els brètols van arrencar algunes branques de l’arbrat que hi ha a l’entrada del poliesportiu per fer una petita foguera i cremar parcialment un contenidor de rebuig que estava ple d’ampolles de begudes alcohòliques.

L’alcaldessa de Castellbell i el Vilar s’ha mostrat molt indignada davant d’aquests fets, a les xarxes socials, «cal posar fre al consum abusiu d’alcohol en menors d’edat. Està afectant greument a les neurones. El contenidor era ple d’ampolles de whisky i ginebra amb begudes ensucrades. Prou permissivitat i més educar «

incivisme_2017_4

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.