L’any comença igual que l’anterior: noves bretolades, aquest cop a la zona esportiva municipal del Castellbell i el Vilar


Text : Pere Sánchez/Fotos Aj Castellbell

incivisme_2017_1
Portem quatre dies des que va arribar el nou any 2017, i res ha canviat a Castellbell i el Vilar quant a incivisme, aquest cop per unes greus destrosses que s’han produït a la zona esportiva municipal.

Un taula de marbre el van destrossar amb una pedra de grans dimensions a una de les parts, els brètols van arrencar algunes branques de l’arbrat que hi ha a l’entrada del poliesportiu per fer una petita foguera i cremar parcialment un contenidor de rebuig que estava ple d’ampolles de begudes alcohòliques.

L’alcaldessa de Castellbell i el Vilar s’ha mostrat molt indignada davant d’aquests fets, a les xarxes socials, «cal posar fre al consum abusiu d’alcohol en menors d’edat. Està afectant greument a les neurones. El contenidor era ple d’ampolles de whisky i ginebra amb begudes ensucrades. Prou permissivitat i més educar «

incivisme_2017_4

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s