Unes 12.000 persones han visitat el pessebre monumental dedicat a Castellbell i el Vilar.


Text I fotos d’ arxiu: Pere Sànchez

pesebre-castellbell_4

Unes 12.000 persones, segons el grup pessebrístic de Manresa, van visitar durant aquestes les passades festes de nadal, el pessebre monumental que enguany, ha estat dedicat a Castellbell i el Vilar, amb el Castell, el Pont romànic i la Fassina.

Durant aquests dies, que ha estat oberta al públic, hi han visitat tota mena de persones, a més d’escoles de la capital del Bages, 27 persones d’una residència de la Font dels Capellans i uns 8 interns de Lledoners, que anaven acompanyats de dues educadores.

Possible exposició permanent a Castellbell i el Vilar

pesebre-castellbell_2

Segons ha pogut saber Castellvilarenc.info, els promotors del pessebre de Manresa, parlaran amb l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar, ja que el desig del municipi és que aquesta obra d’art nadalenca del castell, el pont vell i la fassina, sigui exposat de manera permanent al nostre poble.

En el cas que hi arribin a un acord (tot sembla indicar que sí) a hores d’ara, encara es desconeix a quin lloc del poble quedarà exposat permanent aquest pessebre, ja que ha estat visitat no només per manresans i veïns de la comarca, sinó també pels de Castellbell i el Vilar.

L’Alcaldessa de Castellbell i el Vilar ha manifestat que «El dia de la inauguració vam expressar als promotors del pessebre monumental de Manresa, que ens faria molta il·lusió tenir-lo al poble, a més són cada vegada més el nombre de veïns que opinen igual»

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.