Unes 12.000 persones han visitat el pessebre monumental dedicat a Castellbell i el Vilar.

Text I fotos d’ arxiu: Pere Sànchez

pesebre-castellbell_4

Unes 12.000 persones, segons el grup pessebrístic de Manresa, van visitar durant aquestes les passades festes de nadal, el pessebre monumental que enguany, ha estat dedicat a Castellbell i el Vilar, amb el Castell, el Pont romànic i la Fassina.

Durant aquests dies, que ha estat oberta al públic, hi han visitat tota mena de persones, a més d’escoles de la capital del Bages, 27 persones d’una residència de la Font dels Capellans i uns 8 interns de Lledoners, que anaven acompanyats de dues educadores.

Possible exposició permanent a Castellbell i el Vilar

pesebre-castellbell_2

Segons ha pogut saber Castellvilarenc.info, els promotors del pessebre de Manresa, parlaran amb l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar, ja que el desig del municipi és que aquesta obra d’art nadalenca del castell, el pont vell i la fassina, sigui exposat de manera permanent al nostre poble.

En el cas que hi arribin a un acord (tot sembla indicar que sí) a hores d’ara, encara es desconeix a quin lloc del poble quedarà exposat permanent aquest pessebre, ja que ha estat visitat no només per manresans i veïns de la comarca, sinó també pels de Castellbell i el Vilar.

L’Alcaldessa de Castellbell i el Vilar ha manifestat que «El dia de la inauguració vam expressar als promotors del pessebre monumental de Manresa, que ens faria molta il·lusió tenir-lo al poble, a més són cada vegada més el nombre de veïns que opinen igual»

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada