La Biblioteca Municipal Maria Malla de Castellbell i el Vilar estrena mascota infantil

TEXT i FOTO: AJ Castellbell i el Vilar

  • Els usuaris de l’equipament han escollit la proposta ‘Marieta Voladora’ de Cristina Villa, en el marc del procés participatiu obert al municipi.
  • La Biblioteca Municipal Maria Malla, de Castellbell i el Vilar, estrena mascota infantil aquest mes de gener.

marietavoladora

L’Ajuntament va impulsar a final d’any un procés participatiu amb la voluntat que els usuaris i usuàries del centre escollissin la nova mascota per a l’àrea infantil de la Biblioteca. La proposta Marieta Voladora, presentada per Cristina Villa, ha aconseguit el 64% dels vots i s’ha imposat a les altres dues opcions finalistes (Malla Marieta, 19% dels vots, i Caputxeta Marieta, 17% dels vots).

Sorteig entre tots els participants.  

Totes les persones que han participat al concurs per escollir la nova mascota han optat a un premi que finalment ha guanyat en Cesc Monter, de 6 anys. Ha estat obsequiat amb un joc del CAE i un val de 20 euros per comprar un llibre.

 

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada