Agents públics i privats posen les bases turístiques per al Bages durant els propers 4 anys

 

tu-plaestrategicturisme-2017-1200x777_1Una cinquantena de persones van participar ahir en la reunió per posar les bases del pla estratègic de turisme que ha de planificar les polítiques turístiques a la comarca durant els propers 4 anys per convertir el Bages en una destinació turística de primer nivell. Alcaldes, regidors, tècnics i sector privat es van unir per compartir i debatre la proposta de pla estratègic que està elaborant una consultora externa per d’aconseguir que el Bages deixi de ser una destinació de microdestinacions (Montserrat, Cardona, Sant Benet…) per convertir-se en una destinació turística global, molt lligada al Geoparc Mundial Unesco de la Catalunya Central, i que aglutini – a  partir del lideratge de Bages Turisme i amb el suport econòmic i tècnic de la Diputació de Barcelona- els interessos de diferents agents públics i privats per millorar l’experiència turística.

Valentí Junyent, president de Bages Turisme, va destacar “el primer any d’operació d’aquest ens com a ens de gestió i planificació turística” i va donar importància a “la gran oportunitat que representa el pla estratègic”. El vicepresident, Agustí Comas, per la seva banda, es va mostrar molt satisfet per la gran acollida que havia tingut la convocatòria i va insistir en la capacitat del projecte per “aglutinar el sector turístic, tant agents públics com privats”. Per la seva banda, Queralt Serra, representant de la Diputació de Barcelona i coordinadora del pla estratègic, va explicar que “aquest pla és una eina molt important per establir el model de desenvolupament turístic que el territori vol per a la destinació del Bages”.

Durant les propers setmanes s’avançarà en l’elaboració del pla estratègic amb l’objectiu que estigui acabat durant el primer semestre d’aquest any i es pugui començar a treballar en les polítiques turístiques que han de guiar el Bages fins al 2021.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada