Agents públics i privats posen les bases turístiques per al Bages durant els propers 4 anys


 

tu-plaestrategicturisme-2017-1200x777_1Una cinquantena de persones van participar ahir en la reunió per posar les bases del pla estratègic de turisme que ha de planificar les polítiques turístiques a la comarca durant els propers 4 anys per convertir el Bages en una destinació turística de primer nivell. Alcaldes, regidors, tècnics i sector privat es van unir per compartir i debatre la proposta de pla estratègic que està elaborant una consultora externa per d’aconseguir que el Bages deixi de ser una destinació de microdestinacions (Montserrat, Cardona, Sant Benet…) per convertir-se en una destinació turística global, molt lligada al Geoparc Mundial Unesco de la Catalunya Central, i que aglutini – a  partir del lideratge de Bages Turisme i amb el suport econòmic i tècnic de la Diputació de Barcelona- els interessos de diferents agents públics i privats per millorar l’experiència turística.

Valentí Junyent, president de Bages Turisme, va destacar “el primer any d’operació d’aquest ens com a ens de gestió i planificació turística” i va donar importància a “la gran oportunitat que representa el pla estratègic”. El vicepresident, Agustí Comas, per la seva banda, es va mostrar molt satisfet per la gran acollida que havia tingut la convocatòria i va insistir en la capacitat del projecte per “aglutinar el sector turístic, tant agents públics com privats”. Per la seva banda, Queralt Serra, representant de la Diputació de Barcelona i coordinadora del pla estratègic, va explicar que “aquest pla és una eina molt important per establir el model de desenvolupament turístic que el territori vol per a la destinació del Bages”.

Durant les propers setmanes s’avançarà en l’elaboració del pla estratègic amb l’objectiu que estigui acabat durant el primer semestre d’aquest any i es pugui començar a treballar en les polítiques turístiques que han de guiar el Bages fins al 2021.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.