Mor la ex regidora de Castellbell i el Vilar Ana Guerrero


Text Aj Castellbell i el Vilar

anna-guerrero

Ha mort l’exregidora de l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar Ana de los Ángeles Guerrero, que va encapçalar entre els anys 2011 i 2014 l’Àrea d’Acció Social, Salut i Igualtat. Guerrero ha mort avui després de lluitar contra una malaltia en el darrer any i mig.

El seu pas per l’Ajuntament va a acabar a mitja legislatura perquè va marxar a viure a Costa Rica, però va tornar a Catalunya fa un any i mig en detectar-li la malaltia. Guerrero estava casada i tenia dos fills. «Era una persona molta aventurera i una bona companya», recorda l’alcaldessa de Castellbell, Montserrat Badia.

Guerrero, de 50 anys, va liderar quan era regidora el projecte de la publicació d’un llibre titulat Valentes, que tracta sobre la història de superació de vuit dones del municipi. A part, participava en fòrums de la dona.

Castellbell no acollirà cap acte religiós per acomiadar l’exregidora, que serà incinerada al tanatori de Terrassa. Guerrero s’havia dedicat gran part de la seva vida al sector turístic. De fet, va viure a Tailàndia, a on tenia una agència de viatges, però va tornar després del tsunami que va arrasar el 2004 el sud-est asiàtic.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.