Castellbell i el Vilar estrena un nou servei d’assessorament mensual per als joves inscrits al Programa de Garantia Juvenil


Text: Ajuntament de Castellbell i el Vilar

  • S’adreça als joves del municipi d’entre 16 i 29 anys amb la voluntat de reduir l’atur i començarà el febrer

 

cartell-servei-garantia-juvenilCastellbell i el Vilar estrena el proper mes de febrer un nou servei d’assessorament mensual per als joves inscrits al Programa de Garantia Juvenil. L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar s’ha acollit al servei d’atenció que s’ofereix des del Consell Comarcal del Bages i comptarà amb la presència de la tècnica del programa un cop al mes. El Programa de Garantia Juvenil pretén reduir l’atur dels joves d’entre 16 i 29 anys i darrerament ha simplificat els tràmits d’inscripció per facilitar que el col·lectiu jove que ni estudia ni treballa s’hi apunti. Els joves que s’hi acullen poden beneficiar-se d’una oferta de formació àmplia i les empreses que els contracten opten a importants bonificacions. La primera visita a Castellbell i el Vilar serà el proper 17 de febrer.

 

Assessorament i entrevistes        

El servei consistirà en un assessorament personal als joves del municipi per ajudar-los a trobar feina i també seran entrevistats per la tècnica que coordina el programa al territori. El servei, coordinat des de l’Oficina Jove del Bages, comptarà amb la col·laboració del Servei Local d’Ocupació de Castellbell i el Vilar i l’àrea de Joventut del propi consistori. Tots els joves interessats poden contactar per rebre l’assessorament i demanar hora a través del telèfon de l’Ajuntament (93 834 03 50) o bé a través dels correus electrònics (granadosfm@diba.cat i casasbs@diba.cat).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s