Podria nevar en cotes baixes aquest dimecres a la tarda


 

Nevada Montserrat 7 Gener 2010
la nevada al matí del 27 de gener del 2007, podria ser com la de demà dimecres 25 de gener 2017.

L’arribada d’un embossament d’aire fred, procedent de latituds més altes, que afectarà Catalunya dimecres 25. A banda de la davallada tèrmica, es preveu precipitació que afectarà el Pirineu i el Prepirineu a partir de mig matí, i amb el pas de les hores és possible que s’estengui a altres punts de la zona central del litoral i prelitoral. A la tarda també podrien arribar a la Catalunya Central. La cota de neu serà d’uns 400 metres, i puntualment es podria veure neu per sota d’aquesta cota, fins i tot en forma de xàfec de neu granulada. Es poden arribar a acumular localment més de 2 cm de neu per sobre de 500 metres. Per aquest motiu, el Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un avís de Situació Meteorològica de Perill per neu.

Aquesta pertorbació s’allunyarà dijous, però s’espera l’arribada d’un nou sistema frontal que donarà lloc a precipitacions extenses entre divendres i dissabte, però amb una cota de neu força més alta, per sobre dels 1000 metres.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.