Castellbell i el Vilar inicia la neteja del sender que ressegueix l’antic camí del cremallera de Montserrat


Text:Ajuntament de Castellbell i el Vilar

 

•La Brigada Municipal desbrossa el primer tram del camí, que uneix el nord del Borràs amb la Bauma.
foto_neteja_sender

Aquesta setmana, l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar, ha començat les tasques de neteja del sender que ressegueix l’antic camí del cremallera de Montserrat i forma part de la xarxa de senders del municipi. Els tècnics de la Brigada Municipal han començat a desbrossar el primer tram d’un camí, que uneix el nord del Borràs, al capdamunt de la plaça dels Bastoners, amb el nucli de la Bauma. Antigament, el traçat continuava fins a Monistrol de Montserrat. La intenció del consistori és poder fer transitable tot aquest camí durant els propers mesos, en el marc de les accions que posen en valor els senders de tot el terme municipal de Castellbell i el Vilar.

125è aniversari 

El proper mes d’octubre es commemorarà el 125è aniversari del primer trajecte del cremallera fins a Montserrat. En aquest sentit, l’Ajuntament ha començat a treballar per preparar els detalls de l’efemèride.

 

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s