Castellbell i el Vilar inicia la neteja del sender que ressegueix l’antic camí del cremallera de Montserrat


Text:Ajuntament de Castellbell i el Vilar

 

•La Brigada Municipal desbrossa el primer tram del camí, que uneix el nord del Borràs amb la Bauma.
foto_neteja_sender

Aquesta setmana, l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar, ha començat les tasques de neteja del sender que ressegueix l’antic camí del cremallera de Montserrat i forma part de la xarxa de senders del municipi. Els tècnics de la Brigada Municipal han començat a desbrossar el primer tram d’un camí, que uneix el nord del Borràs, al capdamunt de la plaça dels Bastoners, amb el nucli de la Bauma. Antigament, el traçat continuava fins a Monistrol de Montserrat. La intenció del consistori és poder fer transitable tot aquest camí durant els propers mesos, en el marc de les accions que posen en valor els senders de tot el terme municipal de Castellbell i el Vilar.

125è aniversari 

El proper mes d’octubre es commemorarà el 125è aniversari del primer trajecte del cremallera fins a Montserrat. En aquest sentit, l’Ajuntament ha començat a treballar per preparar els detalls de l’efemèride.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.