Comencen les obres a la Piscina Municipal de Castellbell i el Vilar


Text I foto:AJ Castellbell i el Vilar/Foto Piscina Pere Sánchez

  • El municipi estrenarà a l’estiu unes instal·lacions amb els dos vasos completament renovats

Obres Piscina febrer2017_1.jpg

Aquest dimarts l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar va començar les obres de remodelació de les piscines municipals. Es preveu que els treballs tinguin una durada de dotze setmanes i les noves instal·lacions estiguin a punt coincidint amb la temporada d’estiu. Les obres consisteixen en la remodelació integral dels vasos de les dues piscines per adaptar-los a la normativa actual i l’adequació de l’espai de zona verda i enllumenat de la instal·lació. La piscina gran, de 25 x 12,5 metres, comptarà amb un sistema hidràulic totalment nou, la fondària es corregirà i passarà a tenir un màxim de tres metres. Pel que fa a la piscina mitjana, també es renovarà completament amb un espai nou per als infants. Els nous vasos permetran un estalvi notable d’aigua i es compliran les normatives de seguretat i eficiència actuals.

Finançament de la Diputació de Barcelona

obres_piscina

El projecte, licitat a finals d’any, compta amb el finançament de la Diputació de Barcelona i ha estat adjudicat a l’empresa Constructora Cardoner S.A. amb un pressupost de 415.000 euros. El projecte també preveu adequar un espai per emmagatzemar productes de tractament, neteja i desinfecció, la construcció d’una rampa amb baranes i la instal·lació d’un elevador hidràulic.

Obra necessària

Les actuals instal·lacions de les piscines municipals, que es van estrenar l’any 1982, havien quedat obsoletes els darrers anys. Fins ara, només s’havien renovat els vestidors en una actuació de fa dos estius.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.