Castellbell i el Vilar inicia un procés participatiu aquest febrer per connectar tots els seus nuclis


Text: Ajuntament de Castellbell i el Vilar

  • La primera sessió, adreçada als veïns i veïnes, es farà el dissabte 18 de febrer a La Bauma.

 

Connectant Castellbell és el nom del projecte amb què treballa l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar per millorar la connexió entre els 21 nuclis de població del municipi a partir d’aquest mes de febrer. El consistori rep el suport tècnic de la Diputació de Barcelona en aquest procés de participació ciutadana que es proposa aconseguir la implicació de tots els veïns i veïnes i que començarà al nucli de La Bauma. El tret de sortida serà el dissabte 18 de febrer amb una trobada a la plaça Barcelona a les 10 del matí. Aquí es demanarà als veïns i veïnes qüestions relacionades amb la mobilitat, les infraestructures, el teixit social i econòmic. La sessió es traslladarà a l’aparcament de La Bauma a mig matí per mantenir el contacte amb altres veïns i veïnes i recollir més impressions.

conectant-castellbell2017

Més sessions

El projecte continuarà els mesos de març i abril amb nous actes oberts als veïns i veïnes. El dissabte 11 de març es farà una segons sessió de treball al Centre Cívic La Bauma en què s’analitzaran les oportunitats i reptes per aconseguir un municipi més cohesionat i afavorir el sentiment de pertinença. Finalment, el 22 d’abril es farà una presentació amb les propostes de millora acordades. L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar tindrà en compte totes les propostes que es recullin en el moment de plantejar accions per afavorir la connexió de tots els seus nuclis.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.