Obres per reforçar la seguretat del talús de la carretera BP-1121( de la Bauma a Monistrol), a partir de dilluns

Text: Ajuntament de Castellbell i el Vilar/Foto google Earth

 

  • Es tallarà la carretera des de les 9 del matí a dos quarts de 6 de la tarda, des del punt quilomètric 2’1 al 2’5, de dilluns a divendres

obres-talus-carretera-bauma-monistrol

A partir del proper dilluns 13 de febrer, començaran unes obres per reforçar un tram del talús de la carretera BP-1121, al terme municipal de Castellbell i el Vilar. Darrerament, des de la Diputació de Barcelona, titular de la carretera, s’havien detectat uns blocs inestables que s’han d’eliminar. Els treballs afectaran el tram comprès entre els punts quilomètrics 2,1 i 2,5, que quedarà tallat de les 9 del matí a dos quarts de 6 de la tarda. La zona afectada correspon a l’extrem del barri de La Bauma. Es preveu que les obres tinguin una durada d’entre tres i cinc dies. Els autobusos del transport escolar podran circular sense problemes.
No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada