Connectant Castellbell aplega veïns i entitats per conèixer com volen veure Castellbell i el Vilar


Text i Fotos: Pere Sánchez

conectant-castellbell_1

Aquest dissabte 18 de Febrer, al matí, s’ha fet a Castellbell i el Vilar, un procés participatiu amb el nom «Connectant Castellbell» en la que hi han participat veïns i membres d’algunes entitats del poble.

Es tracta d’una activitat promoguda per Regenurbanismo, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar, i de la Diputació de Barcelona, que té per objectiu recollir idees que fomentin la cohesió i regeneració urbana del municipi, especialment del barri de La Bauma.

Conectant Castellbell_2.jpg

En la sessió d’aquest dissabte al matí a les 10, s’ha fet un primer punt de trobada a la Plaça Barcelona, amb dos punts un al mig de la plaça, on hi ha hagut una mena de tertúlia en la qual es preguntaven als participants sobre les entitats quines valoren com a positives i quines de negatives del poble, solucions a plantejar, etc etc.

En una altre punt, altres participants anotaven a través d’un mapa del municipi quins són els indrets, més freqüentats diàriament o en cap de setmana i a on fan les seves activitats, s’ha pogut veure que al barri del Borràs és el nucli que més concentració quan a moviment i llocs d’activitats té respecte a altres barris.

Seguidament, tots els participants han omplert la següent enquesta que també la podeu compartir als vostres contactes al WhatsApp.

https://goo.gl/forms/lbtatec1xwk7h1x72

Conectant Castellbell_3.jpg

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s