Connectant Castellbell aplega veïns i entitats per conèixer com volen veure Castellbell i el Vilar


Text i Fotos: Pere Sánchez

conectant-castellbell_1

Aquest dissabte 18 de Febrer, al matí, s’ha fet a Castellbell i el Vilar, un procés participatiu amb el nom «Connectant Castellbell» en la que hi han participat veïns i membres d’algunes entitats del poble.

Es tracta d’una activitat promoguda per Regenurbanismo, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar, i de la Diputació de Barcelona, que té per objectiu recollir idees que fomentin la cohesió i regeneració urbana del municipi, especialment del barri de La Bauma.

Conectant Castellbell_2.jpg

En la sessió d’aquest dissabte al matí a les 10, s’ha fet un primer punt de trobada a la Plaça Barcelona, amb dos punts un al mig de la plaça, on hi ha hagut una mena de tertúlia en la qual es preguntaven als participants sobre les entitats quines valoren com a positives i quines de negatives del poble, solucions a plantejar, etc etc.

En una altre punt, altres participants anotaven a través d’un mapa del municipi quins són els indrets, més freqüentats diàriament o en cap de setmana i a on fan les seves activitats, s’ha pogut veure que al barri del Borràs és el nucli que més concentració quan a moviment i llocs d’activitats té respecte a altres barris.

Seguidament, tots els participants han omplert la següent enquesta que també la podeu compartir als vostres contactes al WhatsApp.

https://goo.gl/forms/lbtatec1xwk7h1x72

Conectant Castellbell_3.jpg

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.