El Bisbe de Vic, fa una visita pastoral a Castellbell i es reuneix amb Ajuntament i veïns de la Bauma.


Text i fotos: Pere Sánchez

  • En finalitzar la missa, el bisbe s’ha reunit amb dos regidors de l’Ajuntament i amb veïns de la Bauma per abordar l’afer de l’església.

bisbe2017castellbell_1

Aquest diumenge 19 de Febrer al matí, el Bisbe de Vic, Mons Romà Casanovas, ha fet una visita pastoral a Castellbell i el Vilar, on ha celebrat una missa als seus fidels a l’Església de Santa Maria del Vilar (Borràs) en la que durant l’ofici, ha recordat que és molt important el diàleg i estimar-se més entre persones. En finalitzar l’ofici religiós, el bisbe s’ha adreçat als nens i nenes del poble que enguany fan la catequesi i s’han fet una fotografia pels mitjans de comunicació local.

Bisbe 2017Castellbell_2.jpg

El Bisbe es reuneix amb Ajuntament i amb veïns de la Bauma per abordar la situació de l’església Sagrada Família de la Bauma

bisbe-2017castellbell_3

Un cop que ha finalitzat la missa, a fora, l’esperaven un petit grup de veïnes del barri de la Bauma que duien una pancarta en la qual deia «A la Bauma volem una solució ja, per l’església», en sortir el bisbe s’ha adreçat a les veïnes i han mantingut una reunió per parlar de l’església de la bauma.

Les Veïnes han demanat al bisbe que arreglin l’església, que es troba en una situació precària, ara que s’està trencant els vitralls de l’entrada; seguidament s’ha incorporat a la conversa, els regidors de l’equip de Govern, Jordi Calsina i Luis Martínez, que han demanat la cessió de manera compartida, tant de l’ajuntament com del bisbat de l’església de la Bauma, per fer-ne un ús tan social (Cavalcada de Reis, concerts i actes culturals) com religiós.

El Bisbe els ha respost que n’està al corrent de la situació en la qual es troba i ha demanat mantenir obert aquest diàleg, per tal de trobar una solució que va per llarg, ja que depén de diferents administracions.

La visita ha acabat amb un aperitiu a tots els assistents que s’ha fet a la casa rectoria.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.