Editorial: Festa Local o laboral?Aquest dilluns 27 de febrer, és un dels dos dies festius que té el poble de Castellbell i el Vilar, una data escollida i que al seu dia va ser aprovada al ple de l’Ajuntament i que cada any, no es fa per la mateixa data ,sinó que ha anat variant.

Aquest dos darrers anys la primera festa local, s’esqueia l’endemà del dilluns de pasqua, i en altres anys cap al mes de maig, el que és més sorprenent, és que les botigues resten obertes al matí com si fos un dia laboral com també passa el mateix a la segona festa local que cau en plena festa major.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.