Editorial: Festa Local o laboral?Aquest dilluns 27 de febrer, és un dels dos dies festius que té el poble de Castellbell i el Vilar, una data escollida i que al seu dia va ser aprovada al ple de l’Ajuntament i que cada any, no es fa per la mateixa data ,sinó que ha anat variant.

Aquest dos darrers anys la primera festa local, s’esqueia l’endemà del dilluns de pasqua, i en altres anys cap al mes de maig, el que és més sorprenent, és que les botigues resten obertes al matí com si fos un dia laboral com també passa el mateix a la segona festa local que cau en plena festa major.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s