Editorial: Massa tard


Text I foto d’ arxiu portada: Pere Sánchez
Aquest diumenge( 26 de Febrer pel lector), coneixíem a través d’un mitja de comunicació comarcal, la sentència d’un judici que van fer al malaurat Dr. Emili Viudes, que fa un parell d’anys, va ser retirat de la feina per un afer d’incompatibilitat.
 
La sentència ha quedat nul·la i al mateix temps, reconeix que no va cometre cap irregularitat, per tant deixa sense efecte la sanció que se’l va imposar, massa tard ha arribat aquesta resolució, doncs el conegut metge ens va deixar fa un any i mig i que recordem, va aixecar molta mobilització del veïnat com de pacients seus, davant del cap de Castellbell i el Vilar.
 
Va ser una mobilització (mediàtica) que recordem va aplegar tres-centes persones i que a més, en un ple, va rebre tot el suport dels grups municipals. Dos anys després, la resolució arriba massa tard, dic això, perquè a l’Emili el van tractar de manera injusta però que el poble, fins a l’últim dia de la seva vida, li va fer costat.
 
Aquesta no és només una victòria per a ell, sinó per tot el poble, així ho voldria l’Emili, perquè Castellbell i el Vilar és un poble que quan cal, sap mobilitzar-se i d’això es tracta, un exemple que a partir d’ ara.ho haurem de seguir, perquè no només tenim un cas com l’explicat, n’hi ha altres perquè el poble ho necessita.
 
Massa tard per l’Emili, però no massa tard per fer bellugar a tot un poble, com ho ha demostrat sempre.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.