Castellbell i el vilar prepara actes pel dia internacional de la dona treballadora 2017


Text: Laura Novo/Cartell Aj Castellbell i el Vilar

Castellbell i el Vilar prepara un seguit d’actes en comemoració del dia internacional de la dona treballadora que se celebra arreu el 8 de Març.

Els actes comencen aquest diumenge 5 amb una excursió a les colònies del llobregat (Can Vidal, Viladomiu Nou i Can Pons). En aquesta sortida comptarà amb el guiatge de l’Assumpta Montellà que explicarà de l’inici de la indústria catalana, fins als nostres dies, passant per la Guerra civil i la repressió de la postguerra, des de la visió de les persones que van ser-ne testimonis i van viureactes-dia-de-la-dona-cartel2017 d’un ofici ple de condicions precàries.

Per a dijous 9 a la tarda i a l’antiga biblioteca maria malla (Borràs), està prevista una xerrada-col·loqui amb el tema: «La conciliació, una utopia?» qui cuida dels nostres fills, pares i mares quan estem treballant.

Pel dimecres 15 de març i en al mateix indret i mateixa hora, hi haurà un video-fòrum «Para tod@» amb un berenar; aquest acte estarà dinamitzat pel centre de dones Francesca Bonnemaison La Bonne .

El darrer acte que tancarà aquestes activitats conmemoratives, serà l’endemà dijous 16 de Març, a la Biblioteca Maria Malla (Burés) amb dinàmiques i jocs. «Jo també vull ser dona i tú?». Una activitat recomenable per a joves entre 16 i 18 anys.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s