Editorial: Ben comunicats i mal geo-localitzats

Text: Pere Sánchez

Fa unes setmanes us vaig fer una editorial amb el títol «Ben comunicats però mals comunicats». Avui parlaré d’un problema que té difícil solució: la geolocalització, i que a molts de nosaltres ens hem trobat quan introduïm les dades d’un carrer al nostre GPS (El Sistema de Posicionament global).

Dic això perquè la setmana recentment finalitzada, hi ha hagut un cas i que en més d’una vegada passa. Us explico: Dijous passat un camió-tràiler té com a destí una de les naus de Burés 2, el camioner va posar correctament les dades, però en arribar al nostre poble, «voilà», es troba que en arribar a l’avinguda de Catalunya, el seu vehicle no podia passar.

Algú el va ajudar i el va fer anar baixant pel carrer Camí del Puig fins a agafar el carrer Joan Grau. Segurament això us heu trobat en més d’una vegada, heu introduït el nom d’una adreça i de retruc us trobeu a la cantonada equivocada i encara que volgueu trobar el lloc correcte, doneu més que mil voltes.

Això precisament el que fa GPS que per molt estigui ben comunicat, està mal geolocalitzat, coses de la tecnologia.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada