El restaurant Masia el Casot de Marganell entrega 630 kg d’aliments a la Plataforma d’Aliments de la Fundació Rosa Oriol


FOTO SOR LUCIA

El passat dissabte, 4 de març, el restaurant Masia el Casot va entregar a la Plataforma d’Aliments de la Fundació Rosa Oriol, 630 kg. d’aliments. A l’entrega hi van assistir Sor Lucia Caram i Pilar Izquierdo, col.laboradora de la Plataforma d’aliments i Joan Badia Camprubi, del restaurant.

Aquest lliurament forma part del compromís social del Restaurant El Casot, d’ajuda a les famílies amb necessitats del nostre entorn, i en concret de la 4a Campanya “EL CASOT SOLIDARI UN MENÚ = UN QUILO D’ALIMENTS”, que es va realitzar durant les passades festes nadalenques.

La direcció del restaurant agraeix la presència a l’entrega de Sor Lucia Caram i Agnès Pallisé, així com a tots el seus clients que van col.laborar de forma molt entusiasta en aquesta iniciativa solidària.

Agraim també, la col.laboració d’establiments COMERCO, establiments majoristes especialites en alimentació.

El nostre compromís és continuar amb aquestes iniciatives que pretenen, dins les nostres possibilitats, aportar el nostre gra de sorra en millorar l’entorn social de la comarca.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.