Treballadores de Correus denuncien en una xerrada a Castellbell i el Vilar, que la seva empresa no fa “la conciliació familiar”


Text i fotos: Pere Sánchez

Xerrada Sindicat Correus _1

Aquest dijous 9 de Març a l’antiga Biblioteca Maria Malla (Borràs), amb motiu dels actes del dia Internacional de la dona treballadora, es va fer una xerrada que va anar a càrrec del sindicat de treballadors de Correus SIPcte, una de les tres persones que can participar en la xerrada com a ponents és Nadia Abejón que és delegada del sindicat a correus i treballa a Castellbell i el Vilar.

Els treballadors de correus denuncien que la seva empresa no fa la «Conciliació familiar», un fet que fa que les treballadores tinguin poc temps a veure els seus fills, també demanen que es puguin adaptar de la seva jornada laboral, a més de trasllat de localitat, canvi de torn que faciliti poder veure més temps als fills i familiars i finalment adaptació del seu lloc de treball.

Xerrada Sindicat Correus _2.jpg

La treballadora de Castellbell i el Vilar i delegada del sindicat, Nadia Abejón, va dir que «Correus no concilia amb les famílies», en el seu cas que és mare de tres fills, voldria com moltes mares que hi treballen a l’empresa «poder veure seus fills més temps», a més ha dit que a ella «no em deixen ni tan sols que sigui cap d’equip«, un fet que només arriba al 10% de les dones a la plantilla.

A la Xerrada, hi va estar present l’Alcaldessa de Castellbell i el Vilar, Montserrat Badia, i la regidora d’Igualtat, Neus Palacios.

L’acte ho va organitzar l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar, el sindicat SIPcte i finalment Adamujer (Associació de defensa i Assessorament de la dona i la seva família)

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.