La VIII Jornada de Geriatria del Bages se centrarà en la complexitat clínica dels pacients.


  • La jornada, organitzada per la Fundació Althaia i la Fundació Sociosanitària de Manresa (FSSM), tindrà lloc el pròxim dijous 23 de març

El pròxim dijous 23 de març se celebrarà la VIII Jornada de Geriatria del Bages, que organitzen conjuntament la Fundació Althaia i la Fundació Sociosanitària de Manresa (FSSM). Es tracta d’un fòrum que té per objectiu reunir professionals de l’atenció geriàtrica que treballen en diferents recursos i nivells assistencials per tal que puguin compartir noves experiències i coneixements.

La jornada inclourà dues taules rodones en que es debatran diversos temes vinculats a la complexitat clínica dels pacients. També hi haurà la conferència Age management: l’art de l’envelliment generatiu, a càrrec d’Edita Olaizola, psicòloga industrial, Directora de l’Ecosistema Intern en People plus! Profit i membre de la Xarxa Sènior Carisma.

La VIII Jornada de Geriatria del Bages tindrà lloc a la Sala d’actes de l’Hospital de Sant Joan de Déu, a partir de les 9 del matí. La inauguració anirà a càrrec del Dr. Ignasi Carrasco, Director Assistencial d’Althaia; Sílvia Graell, directora de l’Hospital de Sant Andreu, i el Dr. Pere Bonet, President de la Junta Comarcal del Bages de Col·legi de Metges de Barcelona.

La cloenda comptarà amb la intervenció de Manel Jovells, Director General de la Fundació Althaia; Manel Valls, Director General de la Fundació Sociosanitària de Manresa i Mercè Rosich, Regidora de Cohesió Social, Salut i Gent Gran de l’Ajuntament de Manresa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.