Editorial: El que ens falta per descobrir… a Castellbell i el Vilar.


Text: Laura Novo

Castellbell i el Vilar té un entorn màgic i immillorable, això no ho dic jo, ho diu la gent que arriba al poble i el que veu, són les magnífiques imatges de la muntanya de Montserrat, i les muntanyes de l’entorn.

Gràcies a això els visitants ara saben que tenim: Una cinglera de Resistents on poder practicar l’escalada al mateix Turó del Marquès, un Pont romà que fins fa un any no es va netejar i que és un encant al costat del meandre, i moltes coses més d’una llista llarga.

És cert que tenim uns camins que ens porten a tots els punts dels 21 nuclis urbanístics del poble, alguns senyalitzats, altres no. Camins que ens puguin portar fins a Monistrol resseguint el riu Llobregat, des del Burés, Borràs i fins a la Bauma i d’allà fins al poble veí.
Seria un bon camí que ens permetria descobrir més la bellesa del nostre poble i que ben segur molts que vinguin de fora podran admirar el nostre paisatge i més, si s’aprofita l’antic traçat del cremallera des de l’Estació del Nord fins al Pont de la Riera de Marà a la Bauma

Vivim en un entorn màgic i amb tot això, ens queden tantes coses per descobrir; val més aprofitar-les.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.