Els trens de rodalies Renfe en el tram entre Castellbell/Monistrol i Terrassa direcció Barcelona, no han circulat per una incidència a Viladecavalls.


Text: Laura Novo/Foto:Bombers Gencat

Esvoranc Viladecavalls

Des de les 11 del matí d’aquest dissabte 25 de març, els trens de rodalies Renfe de la línia R4, en el tram comprés entre les estacions de Castellbell i el Vilar/Monistrol de Montserrat i Terrassa en direcció a Barcelona, no han circulat al llarg del dia per un problema «Derivat d’incidència en infraestructura per condicions meteorològiques adverses» segons ha comunicat l’operadora a la seva web.

L’esmentada incidència, es va tractar d’un esvoranc on va caure un cotxe i els seus ocupants han resultat il·lesos. Es va produir a les 11 del migdia al carrer del Ferrocarril, a Viladecavalls, a tocar a la via del tren. Tot i no quedar afectada, ADIF ha pres precaucions i els trens circulaven amb lentitut per la zona.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s