L’episodi de pluges dels dies 24 i 25 de Març, deixen més 70 Lm2 a Castellbell i el VilarText: Pere Sánchez / Fotos: Lectors Castellvilarenc
Riu llobregat carregat
L’episodi de puges del temporal registrat durant la tarda nit del 24 i la matinada del 25 de març del 2017, van deixar més d’una setantena de litres per metre quadrat segons l’estació meteorològica del Baix Vilar, propietat d’en Francesc Tarrés Torras.

L’episodi es va iniciar a primeres hores de la tarda, unes pluges que no va parar al llarg de la tarda i que cap a la nit es va intensificar, fruit d’aquestes pluges, un immoble (dels nous) desocupat, es va inundar i va caldre la presència dels bombers de Manresa.

Bombers Bauma.jpg

Les pluges han continuat de matinada i de nou cap a les quatre, ha tornat a ploure amb intensitat, aquest cop no tant com unes hores abans. I a poc a poc, a mesura que anava passant les hores, les pluges anaven a menys.

Esllavissada a la carretera de la Bauma, a Monistrol.

Enllavissada Monistrol

Les pluges han provocat una esllavissada de terres, a la carretera de la Bauma a Monistrol, just a un revolt situat a l’antiga fàbrica tèxtil de Monistrol. A primeres hores del matí, del dissabte 25, ja es treballava per retirar les pedres que havien caigut a la carretera.

Montserrat nevat.jpg

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.