Els alumnes del Bages Sud de Castellbell i el Vilar, cantaran òpera al Teatre Kursaal de Manresa


Alumnes SI bages Sudf opera Kursaal 2017

El proper dijous 6 d’abril, per segon any consecutiu, els alumnes de 1r d’ESO de l’Institut BAGES SUD de Castellbell i el Vilar, juntament amb quatre centres més de secundària de la comarca, participaran en la producció de l’òpera “L’orquestra dels animals” que els propers dies es representarà al Teatre Kursaal de Manresa.

Dins el projecte FEM ÒPERA que impulsa l’auditori manresà, els joves estudiants del centre educatiu de Castellbell i el Vilar han estat treballant, des de l’àrea de música, la partitura d’aquesta simpàtica òpera, que versiona un dels contes dels Germans Grimm. L’obra, amb música del compositor italià Andrea Basevi (Gènova, 1957) i llibret de Roberto Piumini, ens explica la història d’uns animals maltractats pels seus amos, que es rebel·len contra aquesta situació, però que gràcies al seu enginy i a la unió de tots ells trobaran una sortida. Com tots els contes dels Germans Grimm, carregats de valors, és una història amb un rerefons social, una metàfora i un homenatge a tots els immigrants de totes les èpoques i de tots els països que per necessitat o aspiració a una vida millor, deixen la seva pàtria i els seus éssers estimats.

Els alumnes de Castellbell i el Vilar assumiran la part del gran cor d’escena, tot interpretant les variades i exigents partitures del mestre Basevi, el qual ha confirmat la seva assistència a les representacions.

La representació serà a les 21:00h, a la Sala Gran del Teatre Kursaal. Les entrades tenen un preu de 8€ i es poden comprar a les taquilles del teatre Kursaal (de dimarts a diumenge de 18h a 21h i els dissabtes al matí d’11h a 13h), també per telèfon al 938723636 i per internet www.kursaal.cata partir del dimarts 14 de març.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.