Castellbell i el Vilar acull una prova de Duatló escolar

Text: Laura Novo/ fotos: Pere Sánchez

Duatló Escolar Castellbell 2017_1

Durant el matí del diumenge 2 d’Abril, s’ha celebrat a la Zona esportiva municipal de Castellbell i el Vilar, una prova de Duatló escolar” que han organitzat el Consell esportiu escolar (Consell Comarcal del Bages) i l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar, amb la col·laboració de l’Associació esportiva Guineus, Club triatló Ateneu, Rudi Project, Generalitat de Catalunya i esports.cat.

Duatló Escolar Castellbell 2017_2
La prova de
Duatló ha consistit en una cursa a peu i un altre en bicicleta. La cursa a peu s’ha fet per dins del perímetre del Camp de futbol, mentre que el de bicicleta, el circuit ha estat pels exteriors del recinte esportiu.

Categories que hi han participat:

  • Prebenjamí 1r-2n primària
  • Benjamí 3r-4t primària
  • Aleví 5è-6è primària
  • Infantil 1r-2n ESO

    Un cop finalitzada la prova, s’ha fet entrega de premis als vencedors.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada