Castellbell i el Vilar ha celebrat la Fira del Montserratí aquest diumenge 2 d’ abril


Text I fotos: Ajuntament de Castellbell i el Vilar

 

  • Una vintena d’expositors de l’àrea d’influència de Montserrat han participat al certamen.

IMG-0402

Castellbell i el Vilar ha celebrat aquest diumenge 2 d’abril, la Fira del Montserratí, al nucli de Sant Cristòfol, on una vintena d’expositors de la zona d’influència del Montserratí hi han participat.

Muntanya, gastronomia i danses

La Fira del Montserratí, que ofereix unes vistes excepcionals de Montserrat, ha inclòs una oferta variada d’alimentació, artesania, productes de proximitat i ecològics, tèxtil i complements de productors, empreses i serveis de tot l’entorn de Montserrat. En paral·lel, la fira ha programat l’actuació de la Colla Bastonera del Montserratí i de l’Esbart Dansaire Santvicentí.

IMG-0403

En matèria gastronòmica, a banda de les parades amb els més diversos productes de proximitat, els assistents han pogut tastar-los per dinar, als restaurants de l’entorn, amb un menú específic del Montserratí. En concret, el menú de la fira als establiments La Sala de Sant Cristòfol i Can Ferreroles Nou.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.