Castellbell i el Vilar inicia una campanya ciutadana per afavorir el cens dels animals de companyia

 Text i Fotos Cartells Aj Castellbell i el Vilar

 

  • La iniciativa “Sigues + animal, cuida’l!” ofereix de manera gratuïta fins a finals de maig, la placa identificativa a totes les persones que la sol·licitin.

 

  • A partir de l’1 de juny, l’Ajuntament farà un control de la tinença responsable, així com de la inscripció al cens i procedirà a sancionar en cas d’incompliment.

 

Castellbell i el Vilar ha començat una campanya ciutadana per promoure que la ciutadania censi de manera massiva els animals de companyia que estan en situació il·legal. L’Ajuntament recorda l’obligatorietat que els animals de companyia estiguin degudament identificats amb un microxip. La campanya Sigues + animal, cuida’l! ofereix a tots els propietaris de mascotes que no estiguin censades, recollir la placa censal i un paquet de bosses d’excrements gratuïtament fins al 31 de maig, a l’Ajuntament. Per a les persones que tinguin els seus animals censats, se’ls oferirà també una placa identificativa sense cost.

 

Controls a partir de l’1 de juny

A partir de l’1 de juny, l’Ajuntament farà un control de la tinença de les mascotes, així com de la inscripció al cens i es procedirà a sancionar tots els incompliments que es facin. Les multes, en cas d’incompliment, poden ser de fins a 30.000 euros depenent de la gravetat de la infracció. A partir d’aquesta data, de primers de juny, l’obtenció de la placa censal passarà a tenir cost.

Sigues abnimal Cuida'lSigues abnimal Cuida'l 1

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada