Castellbell i el Vilar inicia una campanya ciutadana per afavorir el cens dels animals de companyia


 Text i Fotos Cartells Aj Castellbell i el Vilar

 

  • La iniciativa “Sigues + animal, cuida’l!” ofereix de manera gratuïta fins a finals de maig, la placa identificativa a totes les persones que la sol·licitin.

 

  • A partir de l’1 de juny, l’Ajuntament farà un control de la tinença responsable, així com de la inscripció al cens i procedirà a sancionar en cas d’incompliment.

 

Castellbell i el Vilar ha començat una campanya ciutadana per promoure que la ciutadania censi de manera massiva els animals de companyia que estan en situació il·legal. L’Ajuntament recorda l’obligatorietat que els animals de companyia estiguin degudament identificats amb un microxip. La campanya Sigues + animal, cuida’l! ofereix a tots els propietaris de mascotes que no estiguin censades, recollir la placa censal i un paquet de bosses d’excrements gratuïtament fins al 31 de maig, a l’Ajuntament. Per a les persones que tinguin els seus animals censats, se’ls oferirà també una placa identificativa sense cost.

 

Controls a partir de l’1 de juny

A partir de l’1 de juny, l’Ajuntament farà un control de la tinença de les mascotes, així com de la inscripció al cens i es procedirà a sancionar tots els incompliments que es facin. Les multes, en cas d’incompliment, poden ser de fins a 30.000 euros depenent de la gravetat de la infracció. A partir d’aquesta data, de primers de juny, l’obtenció de la placa censal passarà a tenir cost.

Sigues abnimal Cuida'lSigues abnimal Cuida'l 1

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.