Castellbell i el Vilar fa una xerrada per debatre les clàusules terra


Text i fotos: Pere Sánchez

Xerrada Clausules Sol Abril 29017_1

Aquest divendres 7 d’abril, Castellbell i el Vilar va programar una xerrada sobre el retorn de les clàusules terra i les despeses hipotecàries. L’acte es va fer a les 6 de la tarda, a l’antiga biblioteca Maria Mallà (Borràs), i va anar a càrrec de l’advocat del Col·legi d’Advocats de Manresa, David Casellas. L’acte va ser obert a tothom i es va debatre com ajudar a resoldre dubtes a tots els veïns i veïnes que es puguin trobar en aquesta situació, en cas que tinguin hipoteca.

Pràctica generalitzada

Xerrada Clausules Sol Abril 29017_2.jpg

Les associacions de consumidors recomanen a tores les persones, amb clàusula terra, a la seva hipoteca que hagin estat perjudicades, que iniciïn un procés de reclamació davant el seu banc. Es calcula que a tot l’Estat espanyol, hi ha uns 2,5 milions d’hipoteques afectades per aquesta clàusula, que el decret europeu de l’any passat declarava com a nul·les i abusives.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.