El programa ‘Divendres’ de TV3 s’atura a Castellbell i el Vilar els dies 24, 25 i 26 d’abril

Text: aj Castellbell i el Vilar/Fotos arxiu :Pere Sànchez

• El municipi serà protagonista de l’espai que s’emetrà des del Mas del Puig i des de la llera del riu al Burés.

Espartac Peran

Castellbell i el Vilar serà el municipi protagonista, al programa de TV3 Divendres, la setmana del 24 d’abril. Concretament l’espai s’emetrà des de Castellbell i el Vilar els dies 24, 25 i 26 d’abril en què s’explicaran detalls del municipi i es donarà a conèixer arreu del país. Des de l’Ajuntament, és fa una crida als veïns i veïnes que segueixin l’espai des de les diferents localitzacions en què es faran les connexions en directe. Concretament els dies 24 i 25 d’abril es connectarà des de Mas del Puig, al Vilar. Mentre que el dimecres 26 d’abril, el punt de connexió per als directes es farà des del Burés, a la llera del riu Llobregat.

Ralitzacio programa divendres

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada