El programa ‘Divendres’ de TV3 s’atura a Castellbell i el Vilar els dies 24, 25 i 26 d’abril

Text: aj Castellbell i el Vilar/Fotos arxiu :Pere Sànchez

• El municipi serà protagonista de l’espai que s’emetrà des del Mas del Puig i des de la llera del riu al Burés.

Espartac Peran

Castellbell i el Vilar serà el municipi protagonista, al programa de TV3 Divendres, la setmana del 24 d’abril. Concretament l’espai s’emetrà des de Castellbell i el Vilar els dies 24, 25 i 26 d’abril en què s’explicaran detalls del municipi i es donarà a conèixer arreu del país. Des de l’Ajuntament, és fa una crida als veïns i veïnes que segueixin l’espai des de les diferents localitzacions en què es faran les connexions en directe. Concretament els dies 24 i 25 d’abril es connectarà des de Mas del Puig, al Vilar. Mentre que el dimecres 26 d’abril, el punt de connexió per als directes es farà des del Burés, a la llera del riu Llobregat.

Ralitzacio programa divendres

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada