Castellbell i el Vilar, un any més, al torneig Internacional Citta della Pace a Rovereto.


Text :Pere Sánchez/Foto:Aj de Castellbell i el Vilar

Ajuntament de Castellbell a Rovereto

Castellbell i el Vilar és present aquest cap de setmana al Torneig internacional Citta delle Pace que se celebra a Rovereto (Trentino), amb dos equips de futbol: un de juvenil i un de benjamí i a més, un grup de joves que fan tasques de voluntariat.

Aquest dijous 13 d’abril, l’Alcaldessa de Castellbell i el Vilar i un grup dels joves voluntaris, van assistir a l’acte de benvinguda amb les autoritats de Rovereto, l’Ajuntament considera que “És una gran experiència, i una manera de ser uns bons ambaixadors del nostre municipi. No deixa de ser una experiència educativa i que pot obrir portes als nostres joves. Tota experiència representa un enriquiment personal en l’àmbit formatiu i d’adquisició d’habilitats”.

De fet, la premsa local d’aquest municipi del Trentino, es fa ressò de la visita dels nostres veïns i destaquen que es tracta d’un intercanvi educatiu i que al mes d’agost, seran ells qui visitaran el nostre poble on faran tasques de voluntarietat.

El grup de joves va marxar a principi de setmana, mentre que alguns dels jugadors i acompanyants dels equips Juvenils i benjamins van marxar dijous; la resta aquest divendres a les 9 del matí.

Les competicions es faran dissabte i diumenge i dilluns es preveu que l’expedició Castellvilarenca arribi al nostre poble.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s