Castellbell i el Vilar, un any més, al torneig Internacional Citta della Pace a Rovereto.

Text :Pere Sánchez/Foto:Aj de Castellbell i el Vilar

Ajuntament de Castellbell a Rovereto

Castellbell i el Vilar és present aquest cap de setmana al Torneig internacional Citta delle Pace que se celebra a Rovereto (Trentino), amb dos equips de futbol: un de juvenil i un de benjamí i a més, un grup de joves que fan tasques de voluntariat.

Aquest dijous 13 d’abril, l’Alcaldessa de Castellbell i el Vilar i un grup dels joves voluntaris, van assistir a l’acte de benvinguda amb les autoritats de Rovereto, l’Ajuntament considera que “És una gran experiència, i una manera de ser uns bons ambaixadors del nostre municipi. No deixa de ser una experiència educativa i que pot obrir portes als nostres joves. Tota experiència representa un enriquiment personal en l’àmbit formatiu i d’adquisició d’habilitats”.

De fet, la premsa local d’aquest municipi del Trentino, es fa ressò de la visita dels nostres veïns i destaquen que es tracta d’un intercanvi educatiu i que al mes d’agost, seran ells qui visitaran el nostre poble on faran tasques de voluntarietat.

El grup de joves va marxar a principi de setmana, mentre que alguns dels jugadors i acompanyants dels equips Juvenils i benjamins van marxar dijous; la resta aquest divendres a les 9 del matí.

Les competicions es faran dissabte i diumenge i dilluns es preveu que l’expedició Castellvilarenca arribi al nostre poble.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada