Editorial: Ens sentim Castellvilarencs


Text: Pere Sànchez

Quan anem a algun lloc, és molt normal que ens preguntin , d’on som, d’on venim i a on anem, a més d’un de vosaltres segurament us ha passat, estic convençut que sí, perquè de fet, ser de Castellbell i el Vilar no es el nom del poble, és sentir que som castellvilarencs a un poble dispers amb 21 nuclis.

Quantes vegades hem hagut de dir que som o venim de Castellbell i el Vilar, però hem especificat moltes vegades que som del Burés, Borràs , La Bauma, Sant Cristòfol , la Vall de Montserrat, la Riereta o el Vilar.

No és res estrany que quan marxem a un determinat lloc , ens preguntin d’on venim, i segur que hem dit alló de «que sóc del Burés, un barri de Castellbell i el Vilar i que és a tocar de la muntanya de Montserrat, on té unes vistes/imatges molt maques de postal».

No només ens sentim vilarencs, Buresencs, Baumencs,Borrasencs, santicristófolencs Vallmontserratins, entre altres, ens sentim i ens sentirem Castellvilarencs pel nostre sentiment de pertànyer al poble de Castellbell i el Vilar.

Per això que ens sentim Castellvilarencs.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s