Editorial: Ens sentim Castellvilarencs

Text: Pere Sànchez

Quan anem a algun lloc, és molt normal que ens preguntin , d’on som, d’on venim i a on anem, a més d’un de vosaltres segurament us ha passat, estic convençut que sí, perquè de fet, ser de Castellbell i el Vilar no es el nom del poble, és sentir que som castellvilarencs a un poble dispers amb 21 nuclis.

Quantes vegades hem hagut de dir que som o venim de Castellbell i el Vilar, però hem especificat moltes vegades que som del Burés, Borràs , La Bauma, Sant Cristòfol , la Vall de Montserrat, la Riereta o el Vilar.

No és res estrany que quan marxem a un determinat lloc , ens preguntin d’on venim, i segur que hem dit alló de «que sóc del Burés, un barri de Castellbell i el Vilar i que és a tocar de la muntanya de Montserrat, on té unes vistes/imatges molt maques de postal».

No només ens sentim vilarencs, Buresencs, Baumencs,Borrasencs, santicristófolencs Vallmontserratins, entre altres, ens sentim i ens sentirem Castellvilarencs pel nostre sentiment de pertànyer al poble de Castellbell i el Vilar.

Per això que ens sentim Castellvilarencs.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada