Editorial: Ens sentim Castellvilarencs


Text: Pere Sànchez

Quan anem a algun lloc, és molt normal que ens preguntin , d’on som, d’on venim i a on anem, a més d’un de vosaltres segurament us ha passat, estic convençut que sí, perquè de fet, ser de Castellbell i el Vilar no es el nom del poble, és sentir que som castellvilarencs a un poble dispers amb 21 nuclis.

Quantes vegades hem hagut de dir que som o venim de Castellbell i el Vilar, però hem especificat moltes vegades que som del Burés, Borràs , La Bauma, Sant Cristòfol , la Vall de Montserrat, la Riereta o el Vilar.

No és res estrany que quan marxem a un determinat lloc , ens preguntin d’on venim, i segur que hem dit alló de «que sóc del Burés, un barri de Castellbell i el Vilar i que és a tocar de la muntanya de Montserrat, on té unes vistes/imatges molt maques de postal».

No només ens sentim vilarencs, Buresencs, Baumencs,Borrasencs, santicristófolencs Vallmontserratins, entre altres, ens sentim i ens sentirem Castellvilarencs pel nostre sentiment de pertànyer al poble de Castellbell i el Vilar.

Per això que ens sentim Castellvilarencs.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.