14 de juliol de 2020

Les obres de millora de la piscina municipal de Castellbell i el Vilar, molt avançades.

Text: Laura Novo/Fotos: Ajuntament de Castellbell i el Vilar

Obres Piscina abril 2017_1

Les obres de millora que s’estan duent a terme a la piscina de Castellbell i el Vilar, estan molt avançades quan queda un mes i mig pel mes de juny, època que s’inicia cada any la temporada d’estiu en aquestes instal·lacions.

L’Ajuntament de Castellbell i el Vilar, ha penjat tres fotografies de l’estat de les obres a les xarxes socials, les dues piscines en el seu moment actual, que encara que no estiguin acabades del tot, ens donen una idea de com seran un cop finalitzades.Obres Piscina abril 2017_2

Obres Piscina abril 2017_3

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: