Qui vol el llop? un llibre infantil musicalitzat que combina text, música i il·lustracions


Text: Editorial Zenobita

 

• El conte és un altre projecte de l’Associació Catalana l’Escoles de Música (ACEM).

• Concretament és la sisena cantata publicada per Zenobita edicions, i com les altres s’hi adjunta un CD

Qui vol el llopQui vol el llop?
Autors: Manel Justícia (text, il·lustracions i cançons), Xavier Ventosa (música)
Pàgines: 36
Format: 21x21cm
ISBN: 978-84-92571-99-4
Preu: 15€
Inclou CD

L’editorial manresana Zenobita edicions publica, per encàrrec de l’Associació Catalana d’Escoles de Música (ACEM), el llibre Qui vol el llop?, de Manel Justícia (text, il·lustracions i cançons) i musicalitzat per Xavier Ventosa. Un conte infantil per a nens de 3 a 8 anys que combina text, música i il·lustracions i que explica la història d’un llop a qui li passen coses molt quotidianes. És la sisena cantanta de la qual se’n fa un llibre-CD.

Amb aquesta història veurem com el personatge del llop, on a tots els contes se’ns presenta com un personatge a témer, resulta que no és tan dolent com ens pensem, al contrari: és un bon jan. Li hem posat una etiqueta de ferotge que no sap com treure’s, i creu que l’única manera és fer amics però que siguin llops com ell, per això empren un viatge per cercar-los. Però, resulta que quan els troba, es dóna compte que els seus companys de viatge (un ren, un bisó i un macaco) que s’ha anat trobant pel camí, tot i no ser llops, són els seus
amics…Caldrà la Lloba centenària per fer-li veure on és el secret de l’amistat, doncs sovint és més a prop del que ens pensem. Aquest conte tracta de sentiments i emocions com la tristesa, que és bona per agafar forces i tirar endavant; la ràbia, que cal eliminar-la perquè no ens ajuda a resoldre els conflictes; el defalliment, no s’hi val rendir-se, és amb perseverança i paciència que podem trobar allò que cerquem… i l’amistat, que porta al llop a trobar amics abans del que es pensava. El llibre conté un CD musicalitzat amb 25 cançons de les quals les 15 primeres són cançons les deu darrers són instrumentals. Hi ha col·laborat el Grup de Cant coral de l’Escola Municipal de Música El Faristol de Roda de Ter i L’Esquirol.

One thought on “Qui vol el llop? un llibre infantil musicalitzat que combina text, música i il·lustracions

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.