Els benjamins del C.E Castellbell van empatar amb l’ escola de futbol del Milan de Kuwait al toneig de la pau Rovereto

Text i Foto: Ajuntament de Castellbell i el Vilar

•Els equips benjamí i juvenil del CE Castellbell han disputat la competició internacional de futbol

• És el quart any que el municipi es desplaça a Itàlia on també mobilitza un grup de joves que fan tasques de voluntariat.

torneig_a

Una àmplia representació de Castellbell i el Vilar ha participat per quart any consecutiu a Rovereto (Itàlia) al Torneig Ciutat de la Pau, el passat cap de setmana. Els equips benjamí i juvenil del CE Castellbell han disputat la competició de Futbol 7 contra rivals d’àmbit internacional. L’experiència els ha permès competir contra equips d’arreu. L’equip benjamí va competir de tu a tu amb l’escola del Milan a Kuwait amb qui va empatar (1-1) i va aconseguir la victòria davant el conjunt italià del Vallagarina (2-0), entre els resultats més destacats.

Torneig amb l’ aval de l’ UEFA

 El torneig va reunir 2.500 nens i joves sota l’aval de la UEFA en què s’han disputat diferents disciplines (futbol 7, futbol 11, rugbi i voleibol). La competició promou els valors de la pau i la convivència entre els joves participants.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada