Els benjamins del C.E Castellbell van empatar amb l’ escola de futbol del Milan de Kuwait al toneig de la pau Rovereto

Text i Foto: Ajuntament de Castellbell i el Vilar

•Els equips benjamí i juvenil del CE Castellbell han disputat la competició internacional de futbol

• És el quart any que el municipi es desplaça a Itàlia on també mobilitza un grup de joves que fan tasques de voluntariat.

torneig_a

Una àmplia representació de Castellbell i el Vilar ha participat per quart any consecutiu a Rovereto (Itàlia) al Torneig Ciutat de la Pau, el passat cap de setmana. Els equips benjamí i juvenil del CE Castellbell han disputat la competició de Futbol 7 contra rivals d’àmbit internacional. L’experiència els ha permès competir contra equips d’arreu. L’equip benjamí va competir de tu a tu amb l’escola del Milan a Kuwait amb qui va empatar (1-1) i va aconseguir la victòria davant el conjunt italià del Vallagarina (2-0), entre els resultats més destacats.

Torneig amb l’ aval de l’ UEFA

 El torneig va reunir 2.500 nens i joves sota l’aval de la UEFA en què s’han disputat diferents disciplines (futbol 7, futbol 11, rugbi i voleibol). La competició promou els valors de la pau i la convivència entre els joves participants.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada