Editorial: n’hi han molt poques com la Lourdes.

Text i foto d’arxiu: Pere Sánchez

IMG_3538

Divendres 21, el poble de Castellbell i el Vilar s’assaventava de la pèrdua d’una gran persona com era la Lourdes Sanuy, els qui la coneixien saben la gran personalitat que tenia, una d’aquestes com molt poques que en tenim al poble, mai deia que “No” a tot allò que li proposaven.

Durant 24 anys (des de la temporada 1984-85) va estar al servei del CE Castellbell i el Vilar, fent feines per amor a l’art, com netejant les casetes per tenir-les en condicions, rentar i planxar samarretes de diferents jugadors, això cada dia, cada hora, cada setmana i cada any i així fins al 2014, any que ho va deixar per l’ edat.

Fruit d’aquesta tasca, La delegació de la Catalunya Central de la Generalitat de Catalunya, li va fer entrega d’una medalla aquell 17 de desembre del 2009, com a reconeixement per la seva feina dedicada al club de tota la vida.

La Lourdes era especial, si, i ho serà sempre, i ha de ser un exemple per les entitats culturals i esportives del poble. Aquest diumenge ens hem acomiadat d’ella li hem dit adéu i moltes gràcies per tot el que ens ha ensenyat, per tot aquells consells que ens feia i moltes de les veritats que deia.

Gràcies Lourdes per tot, el poble avui ha estat al teu costat.

Us deixo un vídeo que podeu veure aquí, com a homenatge, és un vídeo que el 2014 va emetre la Xarxa.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada