Els veïns del Barri de la Bauma (Castellbell i el Vilar) reclamen al Bisbe de Vic que conservi l’església.


Text i Fotos: Pere Sànchez

acte Reinvidicatiu Bauma_3

Aquest diumenge 23 d’abril (Diada de Sant Jordi) es va celebrar al Barri de la Bauma (Castellbell i el Vilar), un acte reinvidicatiu per demanar al bisbe de Vic que conservi l’església Sagrada Família de La Bauma.

L’acte va consistir en un discurs que va fer la Presidenta de l’Associació de veïns, Maria Josep SanJuan, mentre alguns dels seus col.laboradors de la Junta penjaven una pancarta davant la tanca de seguretat que hi ha a prop de la porta de l’entrada on fa uns mesos van caure vidres d’un vitrall.

acte Reinvidicatiu Bauma_1

El manifest explica la història de l’església i així també les demandes dels veïns al Bisbat, perquè sigui reclamat com a ús social, cultural i turístic amb un entorn com la muntanya de Montserrat al fons.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s