Castellbell i el Vilar juga, es celebrarà la primera quinzena de maig.


Text: Ajuntament de Castellbell i el Vilar

 

  • El CAE i l’Àrea d’Infància i Joventut de l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar, engeguen una nova proposta al voltant del món del joc.

Castellbell i el Vilar Jugues _CartellCastellbell Juga és una nova proposta impulsada des del CAE i amb el suport de l’Àrea d’Infància i Joventut de l’Ajuntament, que es durà a terme en diferents espais al barri de La Bauma, el Borràs i el Burés.

Al Centre Cívic de La Bauma els dies 2, 3, 9 i 10 de maig es podrà visitar l’exposició: “I tu…com jugues?”, que mostra 8 jocs de taula i proposa un test personal a partir de com es resolen unes determinades situacions d’aquests 8 jocs. En funció de les respostes escollides es fa una aproximació al tipus de jugador/a que cada persona porta dins.

El Divendres 5 de maig, a partir de les 5 de la tarda, la plaça Valentí Puig (Borràs) s’omplirà de jocs de taula. Una proposta adreçada tant al públic familiar com a joves que vulguin conèixer noves propostes de jocs de taula. Es donarà berenar als i les participants a l’activitat.

El matí del dissabte 13 de maig està previst fer un torneig de Volei a la plaça Lluís companys, del Burés. Aquesta activitat va adreçada al públic jove. Per més informació i inscripcions, podeu adreçar-vos al Centre Cívic de la Bauma i al Zitzània.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s