Editorial expresso: “Divendres”, molt Montserrat i menys Castellbell i el Vilar.


Text: Pere Sánchez

cameres_1.jpg
Foto: maria Vilarnau

El programa “Divendres”, ja s’’ha anat de Castellbell i el Vilar, amb més decepcions que alegries pels veïns de Castellbell i el Vilar; doncs aquells que pensaven que sortirien els llocs i les activitats culturals mes representatives del poble, s’han quedat amb un pam de nas.

I és que només hem vist en els 4 dies, la muntanya de Montserrat que no pas altra cosa que promocionés més la imatge del poble. Citaré exemples: el Castell, el Pont vell, les colònies Industrials, Bastoners, Gegants, Teatre, les urbanitzacions, entre altres.

Al programa només hem sentit que el festival de la Capella es farà al Juliol, que tenim 21 nuclis , que tenim un carrer dedicat a Ignasi Domenech, o la festa dels Resistents, però de les imatges que he citat només ha sortit en boca dels protagonistes i no pas imatges, l’única que s’ha vist era la de Montserrat, està bé aquesta imatge, però em pregunto la resta del poble que era el que més interessava, com és que no ha sortit cap, només la Hípica de Sant Cristòfol i el Mas del Puig.

Pot ser que aquesta decepció ens indiqui alguna cosa, i que sabran els de TV3, el fet que no hi estem preparats encara per un esdeveniment així, i si es vol promocionar el poble, ara és el moment a preparar-nos.

 

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s