6 de juny de 2020

Editorial: No tenim res del que és més necessari

Text: Pere Sánchez

Aquest cap de setmana, hem penjat el podcast del programa “el Cafè de la ràdio” de Ràdio 7 Digital, on fèiem un anàlisi del que va ser l’estada al nostre poble del programa divendres de TV3 fa dues setmanes.

A la tertúlia es va posar de manifest una cosa, que si volem promocionar el poble, resulta que no en tenim aquells al·licients molt necessaris, no serveix unes simples fotografies, serveixen imatges amb testimonis del que hi ha.

És cert que el poble no disposa de material audiovisual necessari per poder fer una distribució si cal per fer un ús promocional del poble, segurament amb això ja és mes que suficient, però com que no el tenim, llavors és trobem amb el que tenim.

Hi ha pobles que tenen un vídeo que en fa un ús promocional del municipi, on es veu de tot, gastronomia, activitats culturals i esportives, monuments i fets característics entre altres.

Però vist la realitat, costa d’entendre que no tenim allò que és tan necessari ….

Feu clic per puntuar aquesta publicació
[Total:% total_count% mitjà:% mitjana%]

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: