Tarda molt productiva de Networking a Castellbell i el Vilar.

Text: Laura Novo/Foto: Pere Sánchez

Networking

 

Divendres 12 de maig a la tarda, al Casino de Castellbell i el Vilar, es va fer una tarda de networking, organitzat per APAE (Associació de Professionals Autònoms i Empreses) i l’ajuntament de Castellbell i el Vilar.

A la primera part, (al networking), hi van ser present una trentena d’empresaris i algunes persones que volien donar-se a conèixer en el món laboral. Es van fer 2 fileres, i la dinàmica va consistir en que tots/es, cada 2 min anaven coneixent-se entre tots els assistents (i anaven rotant, un pas a la dreta o un pas a l’esquerre); també tenien 2 minuts per presentar-se, i a la vegada poder conèixer a la persona que tenia davant, passar-se el contacte, etc… La intenció d’aquesta dinàmica és que tothom es conegués, fer contactes.

Cap als voltants de 2/4 de 8 es va fer un petit descans, un «coffe break» on es podia prendre un cafetó, un petit refrigeri i unes pastes

Jose Maria Gasalla captiva Castellbell i el Vilar.

Jose Maria Gasalla

 

Cap a les 8 tocades, començava la conferència del José Maria Gasalla (Conferenciant, escriptor, i professor DEUSTO Bussiness Sabadell), amb el nom: Gestión por la confianza. ‘Del miedo y el control a la confianza y el compromiso’. Hi van assistir una cinquantena de persones. Va ser una conferència molt amena on el José Maria, va donar moltes claus per enfortir la nostra auto-confiança, molts trucs, moltes idees, a un públic molt entregat, que també va fer riure amb les seves bromes.

Jose Maria Gasalla_1

Entre els assistents a la conferència, hi era present, la gent del networking que havia participat anteriorment, i també: l’alcaldessa de Castellbell i el Vilar, Montserrat Badia, el Regidor de Cultura, Ferran Valdés, el Regidor de Promoció Econòmica i Relació amb les entitats, Jordi Calsina, i el Regidor d’Esports, Luis Martínez.

Cap a 2/4 de 10, va finalitzar la conferència, amb molt bon gust de boca, per part del públic assistent.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada