Tallen la C-55 en memòria de la darrera víctima mortal.


Text: Pere Sànchez
Foto: Maria Vilarnau

Tall C-55.jpg

Aquest diumenge 14 de maig al migdia, la Federació d’Associacions de Veïns de Manresa(FAVM), han tallat la C-55 a la altura de l’Aeri de Montserrat; una concentració que ha servit per recordar a la darrera víctima, la del conductor del camió de 31 anys, que va morir en accident de trànsit d’aquesta carretera el passat 27 d’abril.

L’acte hi ha assistit una vintena de persones que durant el tall, que ha durat una mitja hora, hi han portat una pancarta en la qual hi deia “De víctimes a la C-55 Ja n’hi ha prou”. Tot seguit, hi ha hagut unes breus intervencions de Fina Casals, (Portaveu de la Plataforma) en què ha demanat la necessitat que es desdobli la C-55.

A l’acte hi han assistit el President i regidor del PSC de l’Ajuntament de Manresa, Felip González, i el President d’Esquerra Republicana Bages i Regidor de l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar, Albert Mulero.

Anuncis

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s