Matí de retards a rodalies Renfe.

Text: Laura Novo
Foto d’arxiu: Pere Sánchez

tren Rodalies Castellbell

 

A les 9 del matí d’ aquest dilluns 15 de maig, s’ha produït un atropellament a l’estació de Montcada Bifurcació que ha afectat a les seguents linies de tren de rodalies-renfe R1, R3 i R4 (aquesta última, la que va de Sant Vicenç de Calders a Manresa) .

Com a conseqüència d’aquesta incidència, els trens que passaven per les línies esmentades han patit retards, això ha afectat de manera notable a l’estació de Castellbell i el Vilar-Monistrol de Montserrat, on els trens arribaven fins a tres quarts d’ hora tard del previst.

Al migdia s’ha restablert les línies afectades a Montcada-Bifurcació, encara que els trens poc a poc recuperaven la normalitat d’un matí caòtic.

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada