TV3 torna a Castellbell i el Vilar


Text: Pere Sánchez
Foto: Espai Terra TV3

Unes setmanes després del programa divendres, aquest dilluns es va emetre a Espai Terra un reportatge sobre el meandre i la Cinglera del Resistent.

Quant fa justament 21 dies que el programa Divendres de TV3, va visitar durant 4 dies Castellbell i el Vilar, aquest dilluns 15 de Maig, la cadena va emetre a través del programa “Espai Terra”, un reportatge sobre el meandre del riu Llobregat i la Cinglera del Resistent.

El reportatge d’un 10 minuts de durada, es van poder veure imatges del Pont vell, i seguidament el meandre, on en Marcel·lí Puigdellívol va explicar al meteoròleg Dani Ramírez les espècies d’animals que es poden trobar en aquest espai natural protegit.

Després, cap a La Cinglera dels Resistents, on en Dani Ramírez es va trobar amb un bon escalador del nostre poble i amb llarga experiències en escalades, els dos van escalar la ferrata. El meteoròleg es va quedar sorprès quan en Joan li va dir que en té 77 anys.

El reportatge va acabar amb una pregunta del concurs i els premis van ser de 2 establiments locals, per cert, aquest cop sí que ens van situar bé al mapa, al costat de Vacarisses, i de Rellinars i altres pobles dels voltants.

Aquest reportatge es va gravar a principis d’abril.

Veure el programa sencer: Espai Terra – 15/05/2017

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s