Obres de Clavegueram al carrer Sant Jeroni a Castellbell i el Vilar

Text i fotos: Pere Sánchez

Obres Clavegueram Sant Jeroni_1

Aquest dimecres 17 de maig, van començar les obres de millorar del clavegueram entre els carrers 11 de Setembre i Sant Jeroni, a Castellbell i el Vilar, i es fa “Perquè estan emmarcades en el Pla Director del Clavegueram del municipi”

Segons l’Ajuntament de Castellbell i el Vilar, els dos carrers “Estaven molt afectats per què estava infradimensionat. Per això, quan plovia sempre hi havia problemes de recollida d’aigües pluvials. Amb l’actuació es pretén evitar els embossaments i petites inundacions per acumulació aigua.”

Obres Clavegueram Sant Jeroni_2

Mentre es duri a terme aquestes obres, al carrer Sant Jeroni s’hi han col·locat uns cons al mig de la carretera i es regula el trànsit. I es preveu que duri una setmana.

 

No votes yet.
Please wait...

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada